Etiquetes

dimecres, 9 d’abril del 2014

Cartells i punt de llibre de la Benvinguda Oficial a Barcelona

Tenebra és el títol de la primera novel·la que s'autoedita Emili Gil. Atès el recolzament que el llibre ha rebut de moltes persones, en aquest bloc s'intentarà aplegar els diferents elements que envolten Tenebra, esdevenint alhora un complement gràfic de la novel·la. Moltes gràcies a tothom.

 

 

 

Benvinguda Oficial de TENEBRA a Barcelona


Divendres, 4 d'abril de 2014, a les 20,30 h.,
al Casal Independentista de Sants - Jaume Compte (carrer Muntadas 24). 

A l'acte hi participaren Antoni Munné-Jordà, Anna Maria Villalonga (presentadors), Amador Cervera (portador), Jesús Roche (senyor pirotècnic), Júlia Badal (poetessa), Carme Girona (cantant) i Emili Gil (escriptor).



Aquest fou el primer cartell que sortí publicat, anunciant l'esdeveniment. Es tracta d'una fotografia de la plaça Denfert-Rochereau, sota la qual hi ha l'entrada a les catacumbes de París.
Aquest fou el segon cartell que anuncià l'arribada de Tenebra al Cap i Casal. S'hi veu el riu, el Seine, que fa referència al riu Sénia, i també un pont que simbolitza els lligams entre dimensions diferents.
El punt de llibre de Tenebra (anvers i revers, o a l'inrevés) acabat de sortir d'impremta. Es tracta d'una sèrie limitada per als lectors que adquiriren la novel·la el 4 d'abril de 2014, durant l'acte de presentació oficial.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada