Etiquetes

dilluns, 7 de juliol del 2014

Opinió de Pau Joan Hernàndez

Tenebra és el títol de la primera novel·la que s'autoedita Emili Gil. Atès el recolzament que el llibre ha rebut de moltes persones, en aquest bloc s'intentarà aplegar els diferents elements que envolten Tenebra, esdevenint alhora un complement gràfic de la novel·la. Moltes gràcies a tothom.

 

 

  Opinió de

Pau Joan Hernàndez

sobre 

TENEBRA

(dilluns 7 de juliol de 2014)


Un moment de la presentació oficial de Tenebra a Barcelona. Divendres, 4 d'abril de 2014. Fotografia de Joan Ignasi Puigmatí (JIP Photos)


Acabada de llegir la sensacional novel·la Tenebra, de l'amic Emili Gil (edició d'autor: demaneu-l'hi!). Formidable visió d'un París mític i oníric, des del cementiri de Montparnasse fins a les catacumbes de Denfert-Rochereau. Una novel·la carregada de referents literaris que són els de l'Emili i també els meus: H. P. Lovecraft, Guy de Maupassant, Gérard de Nerval, Eugène Sue... però sense oblidar una estimada heroïna de ficció, Adèle Blanc-Sec i fins i tot els videojocs de la sèrie Alone in the dark. Salts constants entre fantasia i realitat, entre somni, etilisme i deliri... Sabia que l'Emili era bo, però m'ha deixat sense paraules.


Un moment de la presentació oficial de Tenebra a Barcelona, amb part dels assistents rient. Divendres, 4 d'abril de 2014



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada